Méltán a hűvösebb hónapok nagy kedvence a sütőtökből készült leves. Krémes, laktató, édeskés és tele van vitaminnal. Készítsd el te is! Hozzávalók: 1 db sütőtök 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 dl kókusztejszín gyömbér agavészirup olívaolaj só, bors, szerecsendió Tálaláshoz: tökmag pár csepp tökmagolaj Elkészítés: A sütőtököt félbe vágjuk, majd 180 Celsius fokon körülbelül 30-40 perc alatt puhára sütjük. Egy lábasban olívaolajon üvegesre pároljunk a hagymát, agavésziruppal karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a sütőtököt, a fokhagymát és a gyömbért. Felöntjük vízzel, sózzuk,...
Kókusztejszínes-gyömbéres sütőtökkrémleves - A legfinomabb őszi leves
A bejegyzés folytatódik