Vendégeket vársz, de nem tudod, mivel készülj? A pizzás croissantot garantáltan mindenki imádni fogja, ráadásul búzaliszt- és vajmentes, így még aki diétázik, az is bátran ehet belőle!

Hozzávalók:

120 g szénhidrátcsökkentett lisztkeverék
1 tk szódabikarbóna
2 db tojás
víz
só, oregánó
paradicsomszósz
reszelt sajt


Elkészítés:

A lisztet összekeverjük a szódabikarbónával, a tojással, a sóval, a borssal és annyi vízzel, amennyit felvesz, majd tíz percig pihentetjük. A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, háromszög formákat vágunk, megkenjük paradicsomszósszal, megszórjuk sajttal, majd a szélesebb végétől kezdve felhajtogatjuk a háromszögeket. Előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.

Nézd meg a videót is!