Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zöldspárgás rizottó - A tavasz egyik legjobb étele

A roppanós zöldspárga és a krémes rizottó tökéletes összhangot alkot. Próbáld ki receptünket, biztosan az egyik kedvenced lesz! Hozzávalók: 500 g zöldspárga 1 db vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 250 g rizottó rizs 80 ml fehérbor 40 g vaj 80 g parmezán 1 l zöldség alaplé olívaolaj só, bors 1 csokor friss petrezselyem Tálaláshoz: csírák Elkészítés: A vörös- és a fokhagymát apróra vágjuk, majd olívaolajon megdinszteljük. A spárgát megmossuk, a fás részét levágjuk, majd hozzáadjuk a hagymákhoz.  Hozzáadjuk a rizst, lepirítjuk, majd felöntjük a fehérborral. Ha elpárolgott, sózzuk, borsozzuk...

A bejegyzés folytatódik