Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sárgarépás cukkinikrém leves aszalt paradicsommal és parmezánnal

Mutatós krémleves, amit kevesebb, mint félóra alatt elkészíthetsz! Hozzávalók:  2 db cukkini 2 db sárgarépa 1 db vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma kókuszolaj 200 ml növényitejszín  A tálaláshoz: asztalt paradicsom reszelt parmezánsajt Elkészítés:  Kókuszolajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd lepirítjuk az aprított fokhagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt répát és cukkinit, majd fűszerezzük. Felöntjük annyi vízzel amennyi ellepi, és fedő alatt főzzük. Ha a zöldségek megpuhultak, botmixer segítségével leturmixoljuk, és felöntjük tejszínnel. Ha szükséges, ízesítjük...

A bejegyzés folytatódik
«
12